adult cartoons
cartoon porn pic
3d cartoon porn
лист за политичка и друштвена питања, геополитичка и стратешка истраживања
  • Проф. др Милош Ковић:Срби ипак нису пластелин, него нација

  • Доктор Јована Стојковић Српска хероина против стоглаве аждаје Новог светског поретка

  • Сергеј Бабурин Сједињавање социјалних достигнућа 20. века и православља

  • Др Душан Пророковић НАТО није део решења већ део проблема

  • Група српских интелектуалаца - Видовдански позив Позивамо власт да одустане од поделе Косова

Свет

Средњовековна монархија у 21. веку

Исламска диктатура на Блиском истоку

Saudijska_Arabija_-_izvrsenje_smrtne_kazne_po_Serijatskom_zakonu_-_mala

Спречавање позива за признање независности Косова од стране исламских држава, на које је крајем маја на самиту Организације исламске конференције у Дамаску позвала Саудијска Арабија, мала је, али врло важна победа Србије и њене дипломатије са министром Вуком Јеремићем на челу у онемогућавању једностраног признања јужне српске покрајина. Победа је, међутим, умногоме већа јер је извојевана против Саудијске Арабије, једне од најмоћнијих исламских држава и најважнијег савезника Сједињених Америчких Држава на Блиском истоку.

пише: Бранимир Ђокић

 

Опширније...

Одбранили смо Осетију; Подржавамо братски српски народ

 

Ексклузивно

Председник Републике Јужна Осетија Едуард Кокојти у току рата на Кавказу да интервју за Геополитику

Kokoiti_-_mala

Бројчана надмоћ (1:30 у људству, а и у наоружању) није помогла грузинским оружаним снагама да заузму Јужну Осетију. Најважнији је ратнички дух. Ми смо још једном показали читавом свету, да нам ту Грузини не могу бити конкуренти и да Осетини изнад свега воле своју земљу, своју Отаџбину. Цели Осетински народ, посебно Цхинвалци, показали су велики степен храбрости и ја се клањам тим људима-браниоцима Јужне Осетије, који су успели да у неравноправном боју одбране свој град. Народ Јужне Осетије - древни народ са старом православном традицијом испуњен је изузетно топлим осећањима према братском српском народу. Наши заједнички корени потичу још од скитско-сарматско-словенских времена, па и раније.

 

Разговор водио: Саша Паповић

Опширније...

Путинизам

 

Путинизам је постао препознатљив политички правац и стратегија проистеклa из политичких и државотворних активности и феномена личности Владимира Путина. О билансу Путина као председника државе може се рећи да је за мање од деценије остварена унутрашња политичка и друштвена стабилност, а да је у међународним оквирима знатно ојачана позиција Русије. Економска ситуација у земљи је изразито побољшана, успостављено је политичко јединство земље.

 

Опширније...